Over ons

Laurence Becue is een dynamische logopediste, afgestudeerd als Master in de Logopedische en Audiologische wetenschappen in 2014.

Tijdens haar masteronderzoek werd ze geprikkeld door het vakgebied oromyofunctionele stoornissen. Ze heeft er zich hier verder in verdiept, verschillende opleidingen gevolgd en ondertussen heel wat jaren ervaring opgebouwd in OMFT (Orofaciale MyoFunctionele Therapie).

Laurence is werkzaam als logopediste in Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas Gent. Daarnaast heeft ze een innovatief project met Orthodontie De Geyter te Deinze. Ook werkt ze vol enthousiasme samen in groepspraktijk Osteopathie Gent.​

Met haar empathisch vermogen heeft aandacht voor de sterktes en de mogelijkheden van elk individu. Daarnaast hecht Laurence veel belang aan optimaal overleg en contact met de patiënt, omgeving en teamleden. Om kwaliteitsvolle zorg te kunnen aanbieden, schoolt Laurence zich voortdurend bij. Op deze manier streeft ze naar een persoonlijke, maatgerichte en kwaliteitsvolle begeleiding.

Op basis van haar wetenschappelijk onderzoek en klinische ervaring verzorgt ze regelmatig lezingen voor professionals. Daarnaast geeft ze gastlessen aan studenten logopedie. Voor workshops kan je ook bij haar terecht.